Voor ondernemers

Recreatie Noord-Holland beheert en ontwikkelt zes recreatiegebieden in Noord-Holland. In deze gebieden vindt u unieke evenementenlocaties voor zowel kleine als grote evenementen. Daarnaast zijn wij regelmatig op zoek naar recreatieve ondernemers die in een van deze gebieden nieuwe voorzieningen kunnen realiseren.

EVENEMENTENLOCATIES
Spaarnwoude: natuurlijk voor evenementen
Bent u op zoek naar een nieuwe locatie in een sfeervolle natuurlijke omgeving?
Nabij Amsterdam ligt in recreatiegebied Spaarnwoude meer dan 80 hectare aan evenemententerrein. Op tien top evenementenlocaties Spaarnwoude  kunt u terrecht voor de meest uiteenlopende publieks- of bedrijfsevenementen van 100 tot 60.000 bezoekers.

ONROEREND GOED MOGELIJKHEDEN
Bent u ondernemer in hart en nieren? Op zoek naar een kans om iets nieuws op te bouwen? Dan heeft Recreatie Noord-Holland unieke locaties in de aanbieding.

BOERENLANDPADREGELING - Subsidie voor openstellen boerenland
De provincie Noord-Holland stelt subsidie beschikbaar aan Recreatie Noord-Holland voor het uitvoeren van de Boerenlandpadregeling 2017-2021.  Deze regeling is bedoeld voor agrariërs die hun land openstellen voor wandelaars. Agrariërs kunnen hiervoor een vergoeding aanvragen bij Recreatie Noord-Holland.

Boerenlandpadregeling bestaat al enkele jaren. In Noord-Holland is inmiddels 109,7 km aan boerenlandpaden gerealiseerd. De provincie wil bestaande boerenlandpaden behouden én het aantal nog verder laten toenemen. Boerenlandpaden zijn een belangrijk onderdeel van wandelroutenetwerken. Dankzij deze paden kunnen wandelaars optimaal genieten van het roemrijke Noord-Hollandse cultuurlandschap.

Agrariërs die hun land willen openstellen voor wandelaars kunnen contact opnemen met Recreatie Noord-Holland om in aanmerking te komen voor de regeling. Aanvragen worden onder andere getoetst op het nut voor recreanten. De vergoeding bedraagt in 2019 € 0,97 per strekkende meter. Mocht er onverhoopt schade optreden aan uw land door wandelaars, dan heeft de provincie Noord-Holland hiervoor een schadevergoedingregeling. Aanvragen kunnen worden ingediend zolang er geld beschikbaar is.

Ter informatie
Lees hier het voorbeeld van de medegebruiksovereenkomst.

Hoe kunt u subsidie aanvragen?
Wilt u in aanmerking komen voor de subsidieregeling, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Kati Sprengers, telefoon 023 5202820, e-mail ksprengers@recreatienoordholland.nl.

Boerenlandpadregeling 2017