Over

Recreatie Noord-Holland

Recreatie Noord-Holland (RNH) is opgericht in 2004, vanuit een verzelfstandigd team van de provincie Noord-Holland, als een Naamloze Vennootschap (NV) waarvan de aandelen 100% in handen zijn van de provincie Noord-Holland. Wij zijn een uitvoeringsorganisatie voor vijf recreatieschappen. Daarnaast maken het Routebureau Noord-Holland en het evenementenbureau een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. De directeur/bestuurder is Jos Gilliam. Het centrale kantoor is gevestigd in Velsen-Zuid, in het recreatiegebied Spaarnwoude Park. Onze vijf beheerkantoren staan in onze recreatiegebieden van de vijf recreatieschappen:  

Routebureau

Een ander belangrijk onderdeel van Recreatie Noord-Holland is het Routebureau. Het Routebureau zorgt voor de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de informatievoorziening van de routenetwerken (o.a. om te wandelen, fietsen of varen) die door gemeenten, de recreatieschappen en de provincie zijn aangelegd. De taken van het routebureau worden uitgevoerd door medewerkers van Recreatie Noord-Holland. 

Meer over het Routebureau

2023 Routepaaltje WNW NH met werklui // plaatsing_sp.jpg (77 K) 2023 Startpaneel WNW NH // foto_sp_2.jpg (47 K) 2023 Fietsnetwerk bordjes // z1269-1_-_klein.jpg (54 K)

Missie, visie, opgaven en kernwaarden

Recreatie Noord-Holland heeft in 2023 een nieuwe missie, visie, opgaven en kernwaarden beschreven.

Meer over onze missie, visie, opgaven en kernwaarden