Recreatie Noord-Holland partner in de uitvoering van het Natuur- en Recreatieplan Westfriesland.

Publicatiedatum: 21 september 2017

Op donderdag 21 september is de raamovereenkomst getekend.

Op donderdag 21 september ondertekenen de heer Jos Gilliam, directeur Recreatie Noord-Holland en de heer Karel Schoenaker, directeur Recreatieschap Westfriesland een raamcontract voor ondersteuning in beleid en projecten van het Recreatieschap Westfriesland.

Deze overeenkomst heeft als doel een kader te bieden voor opdrachten in de periode 2017 tot 2019 tot een maximum van € 70.000. Het Recreatieschap Westfriesland heeft samen met Recreatie Noord-Holland al diverse succesvolle projecten in de regio Westfriesland uitgevoerd. Recreatie Noord-Holland levert als partner een waardevolle bijdrage aan de uitvoering van het Natuur- en Recreatieplan Westfriesland.

Als deelnemers in het Terrein Beheerders Overleg Noord-Holland zijn Recreatie Noord-Holland en Recreatieschap Westfriesland al langer met elkaar verbonden. De goede samenwerking tussen beide partijen heeft onder andere geleid tot de ontwikkeling en inrichting van het Wandelnetwerk Noord-Holland, het Sloepennetwerk en de plaatsing van Toeristische Overstap Punten (TOP’s) in de regio Westfriesland.

 


Meer nieuws