Apps

SLOEPENNETWERK

Plan je eigen vaarroute met behulp van de vaarknooppunten

Het sloepennetwerk is het alternatief voor de bekende wateralmanak waarmee je gemakkelijk en snel een boeiende vaarroute plant. Het vaarnetwerk beslaat verschillende regio’s in Nederland en groeit nog steeds. Met behulp van de site of app stippel je eenvoudig je route uit en kies je een geschikte stop- of overnachtingsplek. Heb je zelf geen sloep, kano of ander vaartuig? Geen nood. Ook de verhuurbedrijven van boten zijn op de site en apps te vinden.

Sloepennetwerk logo sloepennetwerk.nl
App store logo  Google play logo

 

WANDELNETWERKNOORDHOLLAND

Ruim 500 wandelroutes vanaf 150 opstappunten in Noord-Holland handig bij elkaar

Het wandelnetwerk Noord-Holland is een verzameling van de leukste routes door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. Vanuit de vele startpunten, kies je zelf een gemarkeerde routes. De lengte en omgeving bepaal je zelf. Wil je een langere wandeling maken? Kies dan een themaroute of stel zelf een route samen met behulp van de keuzepunten.

Wandelnetwerk logo  wandelnetwerknoordholland.nl
App store logo  Google play logo

 

NOORDHOLLANDPAD

Het Noord-Hollandpad biedt 270 kilometer wandelplezier in 13 etappes van Texel naar Huizen. De route loopt door boerenland, langs molens, slootjes, kanalen, bos en door karakteristieke dorpjes. Je wandelt voornamelijk over onverharde paden, rustige landwegen of wandelpaden. De routes variëren in lengte van 14 tot 26 kilometer. Via de site kun je de route bestellen of downloaden.
www.noordhollandpad.nl

FIETSNETWERK

Stel je eigen fietsroute samen of kies een mooie route op basis van thema, afstand en locatie. Volg vervolgens vanuit het aangegeven startpunt de knooppunten die in heel Nederland zijn te vinden. Ook horeca- en overnachtingsmogelijkheden, bezienswaardigheden en fietsverhuurbedrijven zijn te vinden op de site en de app.

Fietsroutenetwerk logo fietsroutenetwerk.nl

App store logo

 

NATUURWEGWIJZER

De leukste tips voor een dagje uit in de natuur in Noord-Holland

De natuurwegwijzer is de leukste site voor een dagje uit in de natuur. Je vindt er de mooiste fiets-,vaar- of wandelroutes, de interessantste excursies, de leukste speelplekken en de meest bijzondere natuur- en recreatiegebieden.

Natuurwegwijzer logo natuurwegwijzer.nlHOGENOOD

Vind snel en gemakkelijk een toilet

De HogeNood-app is hét hulpmiddel wanneer je een toilet zoekt. De app toont alle openbare en opengestelde toiletten rond jouw locatie. Bepaal op basis van afstand, voorzieningen of beoordelingen waar je naartoe wilt. Zet je locatievoorziening aan en de app leidt je direct naar het toilet van jouw voorkeur.

Wandelnetwerk logo  hogenood.nl
App store logo  Google play logo